|

|

|
|
4. podoba mi się połączenie siłowni męskiej z damską oraz fakt iz jest to nieduzy klub a nie 'masówka' jak np. sportera,
byloby idealnie gdyby na silowni byly bieżnie i maszyny wioślarskie a na fitnesie przywrocono 'zakres ciezarkow sprzed wymiany' teraz sa tylko 1kg i 1.5kg aczkolwiek chwilowo na ten fakt nie narzekam bo na taki fitness nie uczęszczam :)
5. najbardziej podoba mi się że jest nas wszytskich na tyle nieduzo ze jako tako sie znamy np na silowni, człowiek nie czuje sie jak by cwiczyl wsrod tłumu obcych ludzi ale wsrod znajomych z ktorymi mozna zamienic słowo. są też instruktorzy dla których chodzi się na fitness, nawet jesli ten rodzaj aktywnosci nie odpowiada nam najbardziej. Pomysł z 'pomiarami' jest bardzo dobry, wyniki badan pozwola oszacowac jakiego typu trening jest najbardziej wskazany, wiec tego typu akcje tez jak najbardziej na 'plus'.
Sylwia S.(dane do wiadomości F.K.Rytm)
TAKA RODZINNA ATMOSFERA :) MIŁA OBSŁUGA :) PROFESJONALNIE PROWADZONE ZAJĘCIA PRZEZ EWĘ Ł., MARTĘ T. I KAROLINA (?OD TBC) NO I PRZYSTĘPNE CENY I BRAK WYKUPIENIA DROGIEJ KARTY CZŁONKOWSKIEJ I PROMOCJE :)
- co bardziej podoba się Panu/Pani w innych klubach? ZAJECIA NA ROWERKACH STACJONARNYCH, ZAJĘCIACH Z PIŁKAMI -BODY BALL -NIESTETY W RYTMIE NA RETKINI TEGO NIE MA :(
Co najbardziej podoba się Panu/Pani w Fitness Klubie Rytm, co ceni Pan/Pani w nim, w jego sposobie działania? BARDZO MIŁA ATMOSFERA, PRZYTULNIE, WIELE PORAD MOŻNA USŁYSZEĆ OD PROWADZĄCYCH
Agata M.(dane do wiadomości F.K.Rytm)
4)mam porówanie jedynie z klubem sportera,więc po pierwsze sądze,że zajęcia fintess w rytmie są jakościowo lepsze więcej powtórzen..osoba prowadząca chodzi po sali i patrzy kto dobrze ćwiczy a kto popełnia jakiś błąd poprawia wtedy taką osobę,natomiast w klubie sportera bardziej poboa mi się wyposażenie siłowni ale wynika to pewnie z powierzchni klubów i to że, jest wyposażony w klimatyzację choć moze u państwa też juz.
5)klub rytm podoba mi się ponieważ ma bardzo bogatą ofertę,wciąż się rozwija,można skorzystać z róznych promocji,mozna zaprosic znajmomego jak rowzniez to iż, zajęcia prowadzone są na bardzo wysokim poziomie.Chę od lisopada uczęszcząc doKarolina
B.(dane do wiadomości F.K.Rytm)
4. Klub Rytm od innych klubów oddziela bogata oferta zajęć i profesjonalnie wykwalifikowani instruktorzy. Najbardziej podoba mi się forma przebiegu zajęć i zawsze uśmiechnięci pracownicy. w innych klubach bardziej podoba mi się harmonogram zajęć, gdzie te same zajęcia nie odbywają się tylko jednego dnia, ale w różnych i o innych godzinach.
5. W Rytmie podoba mi się mnóstwo rzeczy. Cenie w nim ludzi którzy otaczają ten klub.
Martyna L.(dane do wiadomości F.K.Rytm)
4. W Rytmie jest wyjatkowo mila obsluga.
5. W innych kubach mozna korzystac z zajec przedpoludniowych
Sylwia C.(dane do wiadomości F.K.Rytm)
5. KLUB POSIADA SZEROKĄ OFERTĘ ZAJĘĆ, MOŻNA DOPASOWAĆ GODZINY ZAJĘĆ DO WŁASNEGO PLANU DNIA, GDYŻ DOBRZE UŁOŻONY JEST HARMONOGRAM ZAJĘĆ. A PRZEDE WSZYSTKIM PANUJE MIŁA ATMOSFERA.:)
Katarzyna W.(dane do wiadomości F.K.Rytm)
Odp. 5. Rozszerzenie oferty przez dodanie rezerwacji internetowej, Estetyczne i czyste sale (pięknie wyremontowane szatnie).
Ewa O.(dane do wiadomości F.K.Rytm)
4. Oprócz Rytmu ćwiczyłam tylko w jednym klubie fitness, na ulicy Piotrkowskiej. Był to bardziej kameralny klub, o wiele mniejszy i to dla mnie duży plus. Jednak Państwa klub wydaję się być bardziej profesjonalny pod względem sprzętu i kadry trenerskiej (przynajmniej ten na Bałutach). Ponadto klub Rytm ma dużo bogatszą ofertę ćwiczeń i zajęć w różnych godzinach.
5. Oczywiście bardzo sympatyczni prowadzący zajęcia. Mile zaskoczył mnie fakt, iż również po zajęciach znaleźli dla mnie czas aby porozmawiać i coś doradzić:)
Ewelina W.(dane do wiadomości F.K.Rytm)
ad.3 Dawno nie miałam przerwy a więc to dobrze o NAS świadczy. JA stałam się bardziej systematyczna, pewnie też dzięki WASZEJ ofercie: karnety, żniżki (choć mile widziany byłby powrót do zniżek 30%:)), zaproszenia, nowe zajęcia, które chciałam 'wypróbować'. Jednak wcześniej zdarzały mi się przerwy. Najczęściej przyczyną takich zdarzeń jest brak tchu:) ze względu na brak czasu, inne zajęcia sportowe w zamian, wyjazdy, niezmienna oferta klubu, potrzeba zajęć, które dają jeszcze większy wycisk, brak zajęć fitness przed 15:00 (mile widziane byłoby wprowadzenie 'karnetów łączonych' 1 karnet w 1cenie na wejścia zarówno do Rytmu na Retkini jak i np na Zgierskiej z możliwością zachowania zniżek).
ad.4 Bardziej podoba mi się w Rytmie:
- dostępność (bardzo odpowiada mi położenie clubów Rytm, łatwy dojazd, miejsca parkingowe),
- atrakcyjna oferta cenowa
- miła i profesjonalna obsługa
- zaangażowanie instruktorów (na wyróżnienie zasługuje Olga prowadząca Funky!!!! Nie tylko przygotowuje świetne układy, jest też zawsze energiczna i przekazuje BARDZO pozytywną energię , mile wspominam rownież Kasię Ż., prowadzącą podobne zajęcia, która zaraziła mnie sympatią do Rytmu)
Bardziej podoba mi się w innych klubach:
- lepsze wyposażenie siłowni
- zajęcia, które pozwalają jeszcze bardziej się zmęczyć oczywiście w pozytywnym znaczeniu tego słowa:) (np spinning w Clubie Spotera)
ad.5 Jak wyżej, podoba mi się bardziej i najbardziej wśród clubów, które odwiedziłam. Miło również, że pytacie nas o zdanie i jesteście otwarci na zmiany. Co tu dużo mówić, potraficie zadbać o klienta:)
Kasia C.(dane do wiadomości F.K.Rytm)
Od. 5 Klub Rytm znam dość długo. Jestem osobą towarzyską i otwartą na
ludzi stąd cenię sobie zawarte w nim znajomości. Kiedy wchodze do Klubu czuję,
że humor mi się poprawia a zajęcia powodują że lepiej się czuję fizycznie
i psychicznie.
Klub jest mały więc nie mogę się skarżyć, że czegoś nie ma. Napewno
przydałaby się większa bardziej zróżnicowana siłownia i basen ale takie
rzeczy można wymagać w dużych i bardziej przestrzennych miejscach
Agnieszka K.(dane do wiadomości F.K.Rytm)
4. Odróżnia - duzo ciekawych zajec, duzy wybor godzin. Podoba mi sie to ze jest blisko mojego miejsca zamieszkania, personel jest bardzo miły oraz atmosfera zajec jest naprawde przyjemna. nikt nikogo nie porownuje i nie wytyka jak ktos inny wyglada. W innych klubach w jakich byłam własnie ta atmosfera jest zupełnie inna. wszyscy tam sie nawzajem oceniaja. personel jest nieprzyjemny a jak sie o cos pyta to odpowiada od niechcenia. Jedyne co moze mi sie podobac w innych klubach to moze tylko wyglad i wystroj klubu. Chociaz jak dla mnie to nie jest wazne, bo licza sie efekty zajec i na tym wiekszosci zalezy, ale jakby nie bylo wystroj klubu tez robi swoje :)
5. Podoba mi sie to ze jest naprawde duzo godzin zajec i te zajecia sa zroznicowane, to ze kazde zajecia maja inny cel dzialania. Naprzyklad jak zalezy mi na tym zeby schudnac czy tez wzocnic miesnie to personel zawsze dobrze doradzi na co warto isc zeby swoje zamierzenia osiagnac. Co jeszcze warto w tym punkcie podkreslic to to ze klub wysyla ciekawe wiadomosci na maila naprzyklad takie jak te .
Anna S.(dane do wiadomości F.K.Rytm)
5. W Fitness klubie Rytm podoba mi się:
-miła atmosfera
-sympatyczni instruktorzy
-jedyna w swoim rodzaju, pozytywnie zakręcona obsługa biura :)
-nowoczesny i różnorodny sprzęt
-ładne i czyste pomieszczenia
-szeroki wybór godzin ćwiczeń
-duża liczba promocji i zniżek
-możliwość zakupu na miejscu napojów i odżywek
Małgorzata A.(dane do wiadomości F.K.Rytm)
4. Atmosfera, podejście do potencjalnego klienta, marketing (mnóstwo darmowych zaproszeń), dobra kadra instruktorska (praktycznie każdy instruktor interesował się moją osobą podczas ćwiczeń na siłowni, mimo że zestaw ćwiczeń miałem opracowany tylko przez jednego z nich).
Ciężko mi porównać, bo poza Rytmem osobiście byłem tylko w jednym klubie, następnych kilka mogę ocenić tylko na podstawie opinii/zdjęć etc. zamieszczonych w internecie. O wyborze Państwa klubu zadecydowała przede wszystkim atmosfera panująca w klubie i podejście do klienta.
5. Patrz pkt. 4.
Jakub K.(dane do wiadomości F.K.Rytm)
POZIOM TROSKI O KLIENTA W ZAKRESIE DORADZTWA, FORMA ZACHĘCANIA DO WIĘKSZEJ AKTYWNOŚCI (jeśli można tak to określić - MARKETING). JEDNYM SŁOWEM - PROFESJONALIZM.
Katarzyna W.(dane do wiadomości F.K.Rytm)
Rytm jest blisko mojego miejsca zamieszkania, proponuje konkurencyjne ceny, jest dobrze wyposażony i ma miłą obsługę.Cenie również informacje przesyłane Mailem.
Maria I.(dane do wiadomości F.K.Rytm)
4. Niewiele bywałem w innych klubach. Tu trzyma mnie względna bliskość miejsca zamieszkania i całkiem miła atmosfera wśród personelu i ćwiczących.
5. Podoba mi się otwartość na klienta i stałe podnoszenie jakości usług (nowy sprzęt, remonty itp). Obecność instruktora na siłowni, który zawsze jest gotowy służyć radą i pomocą uważam za bardzo cenne.
Maksymilian N.(dane do wiadomości F.K.Rytm)
Szczerze mówiąc, nie znam innych klubów fitness, więc ciężko mi powiedzieć, co je odróżnia. Jedyne, co mogę napisać, to, że w Rytmie brakuje mi luster na dolnej sali, myślę, że zajęcia powinny odbywać się w salach, w których są lustra. Z drugiej jednak strony, przypuszczam, że na ogół sale do zajęć fitness w innych klubach nie są tak duże, jak dolna sala w Rytmie, co jest niewątpliwie zaletą klubu, wygodniej i lepiej ćwiczy się na większej sali.
Przede wszystkim dobrych i kompetentnych instruktorów, myślę, że jest to najważniejsza kwestia. Ważną sprawą jest również duży wybór zajęć, od funky, przez fat burner, aż po yogę czy pilates. Poza tym, ta miła i rodzinna atmosfera, której chyba nie ma w innych klubach. Nie można oczywiście nie wspomnieć o tych wszystkich promocjach, konkursach i innych ciekawych akcjach, które klub organizuje.
Monika C.(dane do wiadomości F.K.Rytm)
4.W Rytmie podoba mi się :
-obsługa klienta
-otwartość na różne propozycje
-fachowa pomoc i doradztwo
-natomiast w innych klubach ,możliwość korzystania z fitness klubu w godz rannych i wieczornych
5.-Zajęcia są bardzo różnorodne co pozwala na dopasowanie zajęć do swoich potrzeb i zainteresowań
-fachowa obsługa
-brak monotoni w prowadzonych zajęciach
-dobrze przygotowani instruktorzy do zajęć (co cenię najbardziej)
Joanna H.(dane do wiadomości F.K.Rytm)
4. Nie za bardzo znam inne kluby, byłem kilka razy w trzech innych siłowniach w Łodzi. Jeden z klubów był znacznie nowszy i nowocześniej wyposażony, drugi - mniejszy i gorzej wyposażony, trzeci - malutki, sprzęt - szkoda pisać...
Rytm jest blisko, jest "swój" i sympatyczny, choć wcale dobrze Was i wielu na okrągło spotykanych ćwiczących nie znam. W innych klubach może jest lepszy sprzęt, ale atmosfera bywa maszynowo-grobowa albo są daleko.
5. Co w Rytmie najlepsze? Zapomniałem, miałem długą przerwę ;) . No, nawet jeśli nie znam, to sympatycznie spotkać miłych ludzi, którzy pracują w Rytmie albo tych, którzy się kręcą na siłowni i zajmują człowiekowi sprzęt :) . Nie wymienię nawet przesympatycznego Pana Dyrektora czy całych tabunów uroczych dziewczyn :) . Działacie fajnie słuchając i wychodząc do nas ćwiczących. Nowy telewizor - bardzo dobry, najlepszy z NG.
Marcin S.(dane do wiadomości F.K.Rytm)
Nie uczęszczałam i nie uczęszczam do innych klubów w związku z czym nie mogę wymienić podstawowych róznic pomiędzy Fitness Klubem Rytm,a innymi klubami.
Najbardziej podoba mi się ciepła atmosfera oraz prowadzenie zajęć przez instruktorów.Cenie również porządek i czystość jaka panuje na terenie Klubu
4. Nie cwiczylam w innych klubach (jestem Wam wierna;)), wiec nie moge porownywac. Poza waszymi zajeciami cwicze sama albo chodze na basen.
5. Najbardziej podoba mi sie przyjazna atmosfera RYTMu i atmosfera na samych zajeciach, przyjazni instruktorzy (chociaz nadal nie moge odzalowac ze Marta nie prowadzi zajec w soboty).
Katarzyna G.(dane do wiadomości F.K.Rytm)
Przyznam się, że mało znam inne kluby. Od Rytmu zaczęła się cała moja przygoda z fitnessem. Zauroczyliście mnie i na razie jestem Wam wierna ;)
Przede wszystkim atmosfera. Jesteście cudowni. Zawsze uśmiechnięci, chętni do pomocy. Sprzęt jest w porządku. Zajęcia są zróżnicowane i każdy może znaleźć coś dla siebie. Ceny karnetów również są do przyjęcia. super by było gdyby np. czekając na swoje zajęcia bylaby możliwość skorzystania z rowerków w siłowni.
Ogólnie jest super. Tak trzymajcie. Wszystkim polecam RYTM.
Pozdrowienia dla całego zespołu.
Monika J.(dane do wiadomości F.K.Rytm)
5. Najbardziej cenię Państwa za miłą atmosferę. Świetna ekpia recepcji
oraz instruktorzy dbają o fajny nastrój w Klubie.
Państwa inwestycja w przebudowę m. in. szatni damskiej sprawia, że
klienci wiedzą, że jesteście i stracie się dla nich. I to moim zdaniem
jest najważniejsze:)
Anula(dane do wiadomości F.K.Rytm)
- co bardziej podoba się Panu/Pani w Rytmie? Odróżnia je wiele rzeczy, w klubie są przyzwoite szatnie i natryski,w ogóle jest czysto i schludnie
- co bardziej podoba się Panu/Pani w innych klubach? Inne kluby posiadają bieżnie !!! W klubie rytm bardzo mi jej brakuje, rowery się "nudzą", a bieżni nie ma żadnej
Co najbardziej podoba się Panu/Pani w Fitness Klubie Rytm, co ceni Pan/Pani w nim, w jego sposobie działania? Miła obsługa, miła atmosfera, oraz że mam blisko do domu.
Tomasz A.(dane do wiadomości F.K.Rytm)
4. Nie znam innych klubów fitness, jednak podoba mi się wiele rzeczy, np: dobra lokalizacjia (blisko domu, klub na Widzewie), bardzo sympatyczne i otwarte instruktorki, przystępna cena, dogodne godziny zajęć.
5. J.w. Ponadto w sposobie działania cenię sobie bardzo zainteresowanie klientem, dbałość o klienta, chęć dostarczenia atrakcji.
Monika K.(dane do wiadomości F.K.Rytm)
3. W chwili obecnej niestety nie bywam regularnie w Rytmie. Przed wakacjami chodziłam rzadko, ze względu na brak czasu (przygotowania do matury), w wakacje przez dłuższy okres czasu nie było mnie w Polsce, potem natomiast pracowałam i nie miałam możliwosci bywać w Rytmie. W chwili obecnej róniez mam niewiele czasu, poza tym uczęszczam na inne zajęcia ruchowe. Jednak planuję dołączyć do swojego grafiku chociaż jeden dzień, w którym będę mogła przyjść do Was na siłownię lub fitness :)
4. - w innych klubach panuje bardziej sztywna atmosfera, ćwiczący nie witają się nawzajem ani nie zegnaja... rónież pracownicy nie są tak mili i uprzejmi jak u Was
- w Rytmie podoba mi się to, że wymieniacie sprzęty na siłowni, sale do ćwiczeń są schludne (szcz.górna) rónież przebieralnie są bardzo ładnie odremontowane. Poza tym macie sklepik z przystepnymi cenami, gdzie mozna kupić coś do picia lub batonik, kiedy całkiem opadnie się z sił po wyczerpującym treningu ;p
- inne kluby bywają tańsze, jednak cena jest równiez miernikiem jakosci :) niestety bezpośrednio przed budynkiem jest także trochę mało miejsca do parkowania
5. Nawiązujecie świetny kontakt z klientem, korespondencja e-mail to doskonały pomysł. Macie równiez ciekawą ofertę zniżek, karnetów, bonusów, promocji, które zachęcają do ciągłego uczęszczania do Rytmu. Poza tym bardzo dobra lokalizacja - mam do Was niedaleko:)
Aleksandra L.(dane do wiadomości F.K.Rytm)
3. Prawdą jest że wcześniej tj przed wrześniem (w maju, czerwcu) ćwiczyłam w innym klubie, podobało mi się w nim to że wykupowałam karnet na 8 wejść i mogłam przyjść na jakiekolwiek zajęcia jakie mi akurat pasowały tzn. nie byłam przypisana do dnia i grupy. Jednak szybko się zniechęciłam tym klubem, ponieważ nie była tam atmosfera jaką pamiętałam z klubu Rytm. Dlatego też wróciłam do waszego klubu z jednego zasadniczego powodu, macie przemiłą atmosferę, instruktorki zachęcają do ćwiczeń i w razie czego podchodzą i poprawiają pozycję itp. Wychodząc z Waszych zajęć jestem wesoła i chce mi się żyć. Wasze ćwiczenia a konkretnie BodyStep pozwalają odprężyć się po całym dniu czy też tygodniu pracy.
4. Różnice które mogę stwierdzić (między Rytem a klubem do którego uczęszczałam) to macie luksusową szatnię, wyposażenie sali tez jest bardzo dobre, i zdecydowanie bardzo dobrych instruktorów. Macie trochę wyższe stawki za karnety ale jako firma dbająca o klienta w postaci: luksusowej szatni, nowego sprzętu, dobrego oświetlenia i klimatyzacji, musi za to wszystko płacić.Trochę wyższe ceny karnetów zatem się opłacają bo Tworzycie miejsce, w którym panuje wspaniała atmosfera i wspaniałe warunki do ćwiczeń i dlatego też ludzie chętnie do was przychodzą.
5. Cenię sobie w klubie Rytm fachowość osób które tam pracują. Każdy traktuje mnie tak jakbym była kimś wyjątkowym. Uśmiech i dobry humor, który zaraz mnie się udziela, towarzyszy tam każdemu. Mogę zapytać o wszytko i każdy udzieli mi odpowiedzi.
Anna S.(dane do wiadomości F.K.Rytm)
profesjonalizm i pomyslowośc prowadzących, atmosfera, dbałość o stałych klientów, dogodne pory zajęć
profesjonalizm i pomyslowośc prowadzących, atmosfera, dbałość o stałych klientów, internetowy informator o zmianach, promocjach, nowosciach
Aleksandra S.(dane do wiadomości F.K.Rytm)
W Klubie Rytm podoba mi się to, że zawsze dostaję wyczerpującą odpowiedz na moje pytania odnośnie ćwiczeń
Aurelia Z.(dane do wiadomości F.K.Rytm)
bardzo podoba mi sie atmosfera, która panuje w klubie, a mianowicie uśmmiechnięci i życzliwi instruktorzy oraz obsługa w biurze, która nadto daży zaufaniem swoich klientów.
Joanna Ł.(dane do wiadomości F.K.Rytm)
5. W klubie "Rytm" najbardziej podoba mi się uprzejmość z jaką witają mnie pracownicy klubu, otwartość pomoc w różnych sytuacjach.
Agata N.(dane do wiadomości F.K.Rytm)
są kluby o wyższym standardzie lokalowym, aczkolwiek po remoncie jest ok, tylko ta klimatyzacja - nie czuje się jej,
- co bardziej podoba się Panu/Pani w Rytmie?
nie szukam zmiany klubu (i jesteście blisko miejsca zamieszkania)
nie lubię klubów dużych tzw. "molochów" w których trudno się odnaleźć, dlatego tak "przytulny" klub ja Wasz mi wystarcza
- co bardziej podoba się Panu/Pani w innych klubach?
nie umiem podać konkretnej odpowiedzi z uwagi na fakt iż od jakiegoś czasu nie chodzę do innych klubów (tylko basen)
aczkolwiek jeśli chodzi o osoby prowadzące to na lekcjach pokazowych mają one starannie dopracowane układy i ćwiczenia z jednej strony
a z drugiej - też umieją się dopasować do grupy, powtarzają ćwiczenia lub część układu z którą jest problem
bardzo nie lubię gdy prowadząca jest nieprzygotowana do zajęć - widać od razu
Wasze starania i nowe rozwiązania (chociażby remont, czy dodatkowe wejścia, różne formy płatności za karnet) są OK i pozytywnie się je odbiera
4. Szczerze mówiąc nie interesowałam się innymi klubami fitness, bo wystarczyła mi opinia znajomych, koleżanek, więc nie szukałam dalej. w Rytmie odpowiada mi klimat, odpowiednio dobrana i wykwalifikowana kadra, indywidualne podejście do poszczególnej osoby nawet na zajęciach grupowych no i opłaty są do przyjęcia.
Elżbieta I.(dane do wiadomości F.K.Rytm)
odp. 4. Szczerze mówiąc nigdy nie uczestniczyłam w zajęciach w innym fitnessklubie, ale mogę powiedzieć tylko to, że w Rytmie są bardzo dobrze wyposażone sale, jest przytulnie a co najważniejsze są świetni instruktorzy.
odp. 5. Jak już wcześniej wspomniałam pracują tam dobrzy instruktorzy, którzy sprawiają, że zajęcia są jedyne w swoim rodzaju, ponad to dobrze wyposażone sale do ćwiczeń i bardzo miła obsługa. Tylko ceny mogłyby być troszke niższe:)
Diana W.(dane do wiadomości F.K.Rytm)
Ad 4. -inne kluby sprawiaja wrażenie bardziej profesjonalnych,są lepiej wyposażone.
-w Rytmie jest fajniejszy klimat,bardziej przyjazny i mniej krepujacy
-jesli coś może byc lepsze to tylko wygląd zew i wyposazenie
Ad 5. Cenię obsługe klijenta i instruktorów
Olga W.(dane do wiadomości F.K.Rytm)
Lubię przyjazną atmosferę zarówno podczas zajęć jak i w administracji klubu. Doceniam możliwość wnoszenia opłat przelewem oraz liczne bonusy i dodatkowe zaproszenia. Odpowiadają mi i sale i prowadzący zajęcia.
Monika W.(dane do wiadomości F.K.Rytm)
Nie znam innych klubów. Ten jest najlepszy :)
Co najbardziej podoba się Panu/Pani w Fitness Klubie Rytm, co ceni Pan/Pani w nim, w jego sposobie działania? profesjonalizm, organizacja, przyjazny personel, dbałość o szczegóły, ciągły rozwój (kolejność przypadkowa)
W "Rytmie" jest świetna atmosfera i to mi się bardzo podoba. Poza tym obsługa, jest na wysokim poziomie.
- Świetne jest to, że po rocznej przerwie kiedy się zaczyna chodzić, człowiek nie czuje się obco.
- Do "Rytmu" czuję duży sentyment, ponieważ od dawna znam ten klub.
- A co jest dla mnie najważniejsze, mam swoich ulubionych instruktorów fitness. Zajęcia prowadzone przez nich są na wysokim poziomie.
-Podoba, mi się w "Rytmie", to, że widać, iż dba się tutaj o klienta. A klub z roku na rok jest coraz bardziej nowoczesny.
Iwona S.(dane do wiadomości F.K.Rytm)
4. Wiele lat temu uczęszczałam do innego klubu, więc czas troche przytarł pamięć, ale na pewno "Rytm" jest bardzo przyjazny klientom. Najbardziej podoba mi się forma prowadzonych zajęć i większość prowadzących. Są bardzo zaangażowani w to co robią. Nie podoba mi się tylko nagłośnienie sal, w momencie kiedy gra muzyka źle słysze polecenia prowadzących.
5. Jesteście jednym z niewielu klubów o których słyszałam, który robi różne promocje, choć jest to modna metoda marketingowa, niewiele firm z tego korzysta. To na pewno podnosi waszą konkurencyjność.To co mi się najbardziej podoba już opisałam.
Anna R. (dane do wiadomości F.K.Rytm)
Bardzo podoba mi się atmosfera jaka panuje podczas zajęć. Cenię też
prowadzących (uczęszczałam na zajęcia do Pani Karoliny) za
profesjonalizm i uśmiech na twarzy podczas każdych zajęć, co sprawia że
z zajęć wychodzi się z pozytywnym nastawieniem do świata. Zajęcia w
Rytmie naprawdę poprawiają kondycję, a przy okazji także samopoczucie i
to sprawia że uczęszcza się na zajęcia z przyjemnością (nawet jak pada
śnieg i jest bardzo duży mróz, a MPK zawodzi ;P).
Agnieszka K. (dane do wiadomości F.K.Rytm)
4. Nie znam innych klubów fitness. Jestem przywiązana sentymentalnie do Fitness Klubu Rytm :). Rytm (jego miła obsługa, instruktorki) zmobilizował mnie do wysiłku, dzięki czemu osiągnęłam swój cel.
5. Najbardziej podoba mi się praca instruktorek- potrafią zmotywować, są optymistyczne i dynamiczne. W Rytmie cenię również to, że ciągle są jakieś remonty, unowocześnianie sprzętu- to znaczy, że klub nie stoi w miejscu, dba o mój komfort.
Joanna B. (dane do wiadomości F.K.Rytm)
4) Nie mogę porównywać z innym Klubem, ponieważ nie skorzystałam. W Rytmie najbardziej podoba mi się wspaniała atmosfera i mnóstwo uśmiechów załogi łącznie z p. sprzątaczką! A ponadto można kupować na miejscu stroje treningowe i wodę mineralną.
5) Wszystko mnie w Rytmie się podoba! Tylko szkoda, że nie zaglądam ostatnio.... Ale mam zamiar w przyszłości odwiedzić Klub "Rytm"
Marta T.
dużo zajęć, miła obsługa, oferta prezentów (zaproszenia, darmowe
wejścia), stosunkowo zadawalająca ceny do poziomu obsługi
Agnieszka R. (dane do wiadomości F.K.Rytm)
5. Co najbardziej podoba się Panu/Pani w Fitness Klubie Rytm, co ceni Pan/Pani w nim, w jego sposobie działania?
Różnorodność zajęć, dogodne godziny tych zajęć, miła i wykwalifikowana ekipa prowadząca zajęcia, wystrój wnętrz.
Irena K. (dane do wiadomości F.K.Rytm)
Najbardziej w Rytmie podoba mi się duzy wybor zajec w godzinach wieczornych, bardzo sympatyczna obsluga i instruktorzy.
Małgorzata S. (dane do wiadomości F.K.Rytm)
Ad 5 Cenię RYTM za:
- bogata ofertę,
- fantastyczną atmosferę,
- profesjonalizm instruktorek,
- poczucie humoru wszystkich pracowników,
- promocje, konkursy i inne ciekawostki.
Joanna A. (dane do wiadomości F.K.Rytm)
Najbardziej w Rytmie podoba mi się organizacja zapisów - decyduję się na jedne zajęcia i jestem pewna,że za tydzień też bedę w nich uczestniczyć.W sporterze trzeba było się zapisywać co tydzień i nie było pewnosci,że bedzie miejsce.
5, W Rytmie podoba mi się podejście do klienta, zawsze z uśmiechem,profesjonalnie, zawsze można otrzymać odpowiedź czy wyjasnienie. A teraz po remoncie łazienek i szatni zniknęła ostatnia pięta Achillesowa (wg mnie) jaką klub miał:) oby tak dalej. Również intruktorki są cudowne, co prawda potrafią zmęczyć człowieka niewiarygodnie ale chyba o to chodzi. Ćwiczyłam u różnych (chyba 6) dziewczyn i zawsze było to profesjonalne podejście.
bardzo podoba mi sie atmosfera, która panuje w klubie, a mianowicie uśmmiechnięci i życzliwi instruktorzy oraz obsługa w biurze, która nadto daży zaufaniem swoich klientów.
Najbardziej cenię Państwa za miłą atmosferę. Świetna ekpia recepcji
oraz instruktorzy dbają o fajny nastrój w Klubie.Państwa inwestycja w przebudowę m. in. szatni damskiej sprawia, że klienci wiedzą, że jesteście i stracie się dla nich. I to moim zdaniem
jest najważniejsze:)
Co najbardziej podoba się Panu/Pani w Fitness Klubie Rytm, co ceni Pan/Pani w nim, w jego sposobie działania?
szeroka oferta zajęć, fachowa obsługa i bardzo przyjaźnie nastawiony personel,
Kasia S. (dane do wiadomości F.K.Rytm)
ad. 4 i 5 Wrocilam do Rytmu ze względu na kadre, trenerow i atmosfere, jaka tu panuje. Mimo tego, iż utworzone zostaly dwie filie (blizej mi na Widzew, niż na Retkinie, ale co tam J) - to klub przy ul. Hufcowej jest dla mnie zalążkiem dobrego stylu. Był moment, ze chodzilam do klubu Sportera - snobistycznego centrum niby kultury firzycznej - pelen wymalowanych lalek i napompowanych dresów - nie ubliżając nikomu…ale szczerze – odsetek "normalnych" ludzi, na prawde cwiczacych i pocących się był unikatowy.
W Rytmie nie ma czasu na "pierdoly" - wpadasz i cwiczysz! Nikt się na nikogo nie boczy, nie wywyzsza. Super profesjonalna obsluga…i jasne reguly
Agnieszka M. (dane do wiadomości F.K.Rytm)
Nie chodziłam wcześniej do żadnego klubu fitness, natomiast to, co mogę powiedzieć na podstawie zajęć jogi, to fakt, iż zajęcia prowadzone są bardzo profesjonalnie i rzetelnie, z indywidualnym podejściem do ćwiczących (różnicowanie poziomów zaawansowania).
Alicja M. (dane do wiadomości F.K.Rytm)
4. podoba mi się połączenie siłowni męskiej z damską oraz fakt iz jest to nieduzy klub a nie 'masówka' jak np. sportera, byloby idealnie gdyby na silowni byly bieżnie i maszyny wioślarskie a na fitnesie przywrocono 'zakres ciezarkow sprzed wymiany' teraz sa tylko 1kg i 1.5kg aczkolwiek chwilowo na ten fakt nie narzekam bo na taki fitness nie uczęszczam :)
5. najbardziej podoba mi się że jest nas wszytskich na tyle nieduzo ze jako tako sie znamy np na silowni, człowiek nie czuje sie jak by cwiczyl wsrod tłumu obcych ludzi ale wsrod znajomych z ktorymi mozna zamienic słowo. są też instruktorzy dla których chodzi się na fitness, nawet jesli ten rodzaj aktywnosci nie odpowiada nam najbardziej. Pomysł z 'pomiarami' jest bardzo dobry, wyniki badan pozwola oszacowac jakiego typu trening jest najbardziej wskazany, wiec tego typu akcje tez jak najbardziej na 'plus'.
Sylwia S. (dane do wiadomości F.K.Rytm)
ad.2 wybrałam ABS, ze względu na chec pracy akurat nad tymi czesciami mojego ciala, ktore podczas tych cwiczen sa aktywne. Sastysfakcje i pozytywna energie daje mi zmeczenie podczas zajec. Gdy na drugi dzien "czuje w miesniach zajecia", wiem ze ten czas nie byl zmarnowany.
Poza tym, tak juz na marginesie, wybralam te zajecia rowniez ze wzgledu na osobe i osobowosc trenerki (Kasia Ż.)
ad. 4 to co najbardziej mi sie podoba w Rytmie i sprawia, ze tyle miesiecy dojezdzam z Chojen na zajecia, to przede wszystkim fantastyczny poziom zajec, osobowosci instruktorow, ich podejscie do klientow i atmosfera, ktora Pastwo tworzycie.W innych klubach nie ma takiego indywidualnego podejscia do klientow. Mialam okazje sporadycznie korzystac z innych klubow w Łodzi, ale to Panstwo mnie do siebie przekonaliscie.
ad. 5 najbardziej cenie sobie profesjonalizm instruktorow. Widac, ze wkladaja serce w to co robia, a nie prowadza zajecia na "odwal sie". To mile jak klient przychodzi na zajecia i wie, ze zawsze moze zostac po zajeciach, zadac nurtujace go pytania i nikt mu nie powie, ze nie ma dla niego czasu. Panstwa klienci czuja, ze to wy jestescie dla nich i zawsze moga liczyc na Panstwa pomoc.
Magda P. (dane do wiadomości F.K.Rytm)
4. podoba mi się połączenie siłowni męskiej z damską oraz fakt iz jest to nieduzy klub a nie 'masówka' jak np. sportera,
byloby idealnie gdyby na silowni byly bieżnie i maszyny wioślarskie a na fitnesie przywrocono 'zakres ciezarkow sprzed wymiany' teraz sa tylko 1kg i 1.5kg aczkolwiek chwilowo na ten fakt nie narzekam bo na taki fitness nie uczęszczam :)
Sylwia S. (dane do wiadomości F.K.Rytm)
W " Rytmie" zajęcia z fitness są prowadzone solidniej i ciekawiej, w urozmaicony sposób czego mi trochę brakowało w poprzednim klubie do którego uczęszczałam. Jeśli chodzi o siłownie to sprzęty są poustawiane trochę za blisko siebie - brak przestrzeni.
5. Szeroki wybór zajęć, profesjonalni i sympatyczni prowadzący, pracownicy biura otwarci, potrafiący zwięźle i konkretnie udzielać odpowiedzi, możliwość otrzymania zaproszeń na zajęcia których nie obejmuje karnet, różnego rodzaju zniżki
Aneta M.
Bardzo podoba mi się atmosfera, która jest zasługą obsługi.
Szczególnie miło kojarzą mi się panowie instruktorzy z siłowni i to , że
nie traktowali mnie jak sędziwej staruszki ( kiedyś miałam takie
doświadczenie na siłowni w innym mieście).Potraficie zachęcić osoby w
różnym wieku, na różnych poziomach zaawansowania i o różnych potrzebach.
Dobrym pomysłem jest sklepik z ubraniami do ćwiczeń. Szkoda, że promocje
wprowadzono zaraz po tym, jak kupiłam spodnie...
Nigdzie w mieście nie znalazłam takiego wyboru i tak korzystnych cen.
Pewno dla większości ludzi nie jest obojętne, w czym się ćwiczy...
Także oferta jest bardzo zróżnicowana, myślę, że każdy, kto chce być
aktywny znajdzie u Was coś dla siebie.
W porównaniu z innymi klubami Rytm wypada nieźle.
Drugą część tygodnia spędzam w Kaliszu i tam znam kilka miejsc do
uprawiania aktywności, ale skupię się na siłowni, bo na innych zajęciach
w Rytmie nie byłam.
Ostatnio otwarto w Kaliszu siłownię, która jest jak z bajki. Ćwiczenia
rozpoczyna się od ustalenia wydolności organizmu, określenia masy mięśni
i tłuszczu w organiźmie itp.
Potem do tego dostosowuje się treningi programując każdą maszynę do
odpowiedniego poziomu. Wszystkie maszyny są połączone w system, z
elektronicznymi wyświetlaczami itp.
Podobały mi się szczególnie bieżnie z dużym wyborem opcji, nawet dla
Marines czy dla mnie- program górski z nachyleniem do 12%.
W Rytmie takich cudów nie widziałam, za to ceny są zdecydowanie bardziej
realne. Za miesiąc w siłowni cudów trzeba zapłacić 139 zł, za badanie
wstępne ( nieobowiązkowe) 99,90...jak na środek do zdobycia wysokiej
wytrzymałości w góry to dla mnie trochę dużo, wolę biegać. Za darmo.
W Rytmie takich maszyn nie ma, ale myśle, że to powinna być kwestia
przyszłości.Na pewno Państwo planują wymianę sprzętu, a dla grupy ludzi
bardziej wymagających ( i zamożnych) byłyby idealne.
Jagna H. (dane do wiadomości F.K.Rytm)
Fitness Klub Rytm to sposób na życie, zdrowie i dobre samopoczucie. Ideą klubu jest propagowanie ruchu i zdrowego stylu życia. Priorytetem jest wysoki standard usług oraz zadowolenie klientów. Klub szczycić się może bardzo różnorodną ofertą zajęć. Szczególnie bogata oferta adresowana jest dla Pań lubiących zajęcia grupowe. Proponuje się kilkanaście rodzajów zajęć spokojnych i dynamicznych, dla początkujących i zawansowanych, dla Pań w młodszym i starszym wieku, a nawet dla Pań w ciąży. Wykwalifikowane instruktorki zapewniają komfort, wysoki poziom oraz efektywne ćwiczenia., podzielą się swoją wiedzą o treningu. Dla każdego indywidualnie służą pomocą w doborze optymalnego rodzaju zajęć, dzięki którym osiągniesz pożądane efekty. W klubie panuje przyjazna, ciepła atmosfera.
Dla osób (nie tylko mężczyzn!!!) polecić pragnę z pełną stanowczością siłownię, wyposażoną w profesjonalny sprzęt, wykwalifikowanych instruktorów, którzy z przyjemnością doradzą jak skutecznie rzeźbić sylwetkę czy stracić zbędne kilogramy.
Reasumując, istnieją w klubie Rytm doskonałe warunki do treningu zarówno odchudzającego, zdrowotnego jak i kulturystycznego.
Zrób to dla siebie! zapisz się!
Mariusz Strąg
"W zdrowiu, w formie w Rytmie"
Każdy chętnie wytchnie.
Bardzo zdrowe tu układy
I na życie dobre rady.
Każdy chętnie tu przybiega,
Bo tu ćwiczy już kolega.
Koleżanka łapie formę
I ja trochę zdrówka dorwę.
Mama, babcia i szwagierka,
I z pizzerii ta kelnerka.
Wszystkie pięknie wyglądają,
Kiedy w Rytmie czas spędzają.
Tu najlepsi instruktorzy,
Do pomocy zawsze skorzy.
Po remoncie są natryski,
Można obmyć z potu pyski.
Bo tu trening jest solidny,
Da ci wycisk jeśliś ‘bidny’.
W biurze szef cię oczekuje,
Swym uśmiechem oczaruje.
Kup karnecik, a w nagrodę,
Da ci wstęp na niepogodę.
A w recepcji jest zagadka:
Górny kluczyk - zawsze gratka!
Fajnie i wesoło wszędzie,
Wal do Rytmu - też ci będzie!
A to wszystko wam spisała
uczestniczka ta wytrwała,
co Joanną zwana jest
i ma całkiem duży gest.
Joanna Adamik
Fitness Klub ,,Rytm,, na Retkini jest moim pierwszym i od razu tym jedynym najlepszym . Dlaczego tak jest, oto realne dowody na to, że się nie mylę;
- pracują w nim wykwalifikowani i ciągle poddawani różnym szkoleniom instruktorzy
-od samego wejścia do klubu czekają na nas zawsze uśmiechnięte i życzliwe osoby
-w biurze klubu panuje iście rodzinna atmosfera, osoby tam pracujące witają nas klientów przyjazną miną i ciepłym słowem
- na zajęciach nie ma rywalizacji i zazdrości, panuje wszechobecna radość i grupowa mobilizacja do ćwiczeń
Myślę, że moje argumenty są wystarczająco mocne aby przynajmniej zainteresować się i spróbować swoich sił w klubie - bo warto.
Monika Dąbek
Fitness Klub RYTM to nowoczesny klub propagujący zdrowy styl życia. Cechuje go bardzo szeroka oferta zajęć i tak naprawdę każdy znajdzie dla siebie odpowiadającą mu formę dbania o sylwetkę. Miła, partnerska atmosfera sprawia, że każdy czuje się swobodnie i chętnie przychodzi na zajęcia. Natomiast wykwalifikowana kadra instruktorska dba, aby ćwiczenia były dla nas jak najbezpieczniejsze i przynosiły jak najlepsze efekty. Świadomość posiadania trenera, który dobiera zestaw ćwiczeń dostosowany do naszych potrzeb i możliwości zdecydowanie sprawia, że RYTM jest jedną z ciekawszych ofert. Nie tylko dobry sprzęt, różnorodne zajęcia i dobrze przygotowani pracownicy to atuty RYTM'u, profesjonalna i aktualizowana strona internetowa ułatwia kontakt i informacje dotyczące zajęć i aktualności w klubie. Ponadto, liczne promocje niewątpliwie zachęcają ludzi do wyboru właśnie tego Fitness klubu.
Alina Gąciarek
Rytm jest moim klubem fitness "z wyboru". Chociaż nie leży blisko mnie, od 6 lat zimą czy latem przyjeżdżam tam regularnie. Wypróbowałam wszystkie możliwe kombinacje treningów, ćwiczyłam jako studentka, przyszła mama, jako świeżo upieczona mama...Jakość oferowanych zajęć, sympatyczne instruktorki i instruktorzy, bogactwo oferty, dbałość o klienta to dla mnie najważniejsze zalety Klubu. Każdy znajdzie tu coś dla siebie - na zajęcia chodziłam z mężem, z koleżankami, z mamą, a nawet z teściem! Rytm po prostu jest w moim rytmie J
Anna Jasieczek
Witam Serdecznie jak każe tradycja na wstępie swojego listu Chciałbym Was serdecznie Pozdrowić...hehe
Z pozoru łatwe pytania stają się najtrudniejszymi... bo dlaczego trwa jest zielona itp.. ehh :)Powracam do tematu więc co mi się podoba... ehh od czego tu by zacząć .... na pierwszym miejscu .. stawiam na atmosferę ... -Już przy otwarciu drzwi widzimy ten Serdeczny Uśmiech Pani przy stoliku, Która stoi jakby czekała właśnie na "NAS" poza tym wszyscy są pozytywnie nastawieni, nie widzę żadnych przejawów wrogości co najwyżej współzawodnictwa w czasie treningu co oczywiście jest na PLUS :)Trenerzy zawsze służą dobrą rada i pomocą... :)Ponadto podoba mi się to że w szatniach jest czysto i schludnie ... zawsze są ręczniki i mydło ... :) Podoba mi się napis na schowku na ręczniki " Chroń Zieleń czy umiesz wytrzeć ręce jednym ręcznikiem " ehh :)Co do cen karnetów myślę ze są do przyjęcia .. :P wiadomo czym taniej tym lepiej dla biednego studenta .. :P ale szczerze mówiąc tu nie chodzi nawet o pieniądze ponieważ dla wielu z nas ćwiczenie to styl życia. Ja np. nie wyobrażam sobie bez tego normalnej egzystencji.
Reasumując swoje powyższe rozważania mogę jednoznacznie stwierdzić iż RYTM jest SUPER nigdy nie ćwiczyłem w takim miejscu ... poleciłbym go każdemu, komu tylko ćwiczenie sprawia przyjemność ...i nie tylko ... Uważam iż Sport to Życie ... A moje życie to częściowo właśnie RYTM POZDRAWIAM!!!
Roman Rytczak
W RYTMie maja to co trzeba facetowi do ćwiczenia.
Kilogramy giną same, gdy w siłowni dźwigasz sztamę.
Mięśnie pięknie się kształtują i Kobietom imponują.
Boską sylwetkę nabędziesz, gdy regularnie przychodzić będziesz.
Nie ważne czy piątek czy niedziela - w biurze pomocy Ci udzielą.
Karnet w necie rezerwujesz - czasu wtedy nie marnujesz.
Nie zastanawiaj się zbyt wiele RYTM czeka przyjaciele.
Kamil Orłowski
Najpierw wstęp: zastanawiałam się co bym powiedziała żeby zareklamować Nasz klub, i doszłam do wniosku, że nie wymyślę nic, bo wielokrotnie mówię jak się tu czuję i w ogóle, zatem napisze to co o Was naprawdę mówię.
Zatem: Gdy ktoś mnie pyta dlaczego nie chodzę na siłownię, która znajduje się opodal mojego domu a właśnie do Rytmu, mówię:
Bo RYTM to nie tylko siłownia czy klub fitness, ale również atmosfera. Nie czuje na sobie krytykanckiego wzroku, że wyglądam jak wyglądam. Wszyscy sobie nawzajem pomagają i są dla siebie mili. A poza tym pod względem marketingowym Rytm jest świetnie prowadzony, jest w stanie mnie swoją ofertą, promocjami zachęcić w taki sposób, że nie chcę go zmienić na żadne inny klub.
Wersja 1 powyżej, a gdybym napisała 5 zdań mających na celu zareklamowanie Rytmu napisałabym to tak:
RYTM to coś więcej niż fitness i siłownia. W RYTMIE poczujesz, że jesteś kimś wartościowym. Wykwalifikowany personel i panująca tam atmosfera sprawi, że będziesz z uśmiechem na twarzy wracać na kolejne ćwiczenia.
Pozdrawiam serdecznie mój ulubiony fitness klub :))
Kasia Maciąg
Czy będzie gdzież bądź brakiem skromności? gdy korzystając z wrodzonej błyskotliwości
i bez literackiego przygotowania. autor spróbuje w kilku zdaniach…
zawrzeć coś czego nie opiszą słowa?
więc niech biceps odpocznie, a pomyśli głowa..
W moim klubie, w naszym RYTMIE
wszyscy ćwiczą w swoim rytmie
każdy coś wybierze w napiętym grafiku
choć jak co wiosnę nygusostwa bez liku
i niejednokrotnie lenistwo w aspekcie ćwiczenia
kończy się permanentnym wyrzutem sumienia
a oferta pełna: fitness paniom siłownia panom
wszystko na wprost oczekiwaniom
jest też uśmiech pomocność, i pełnia gracji
wyjątek !!!! polskiej administracji
a ponadto klarowność jasność nienaganność
schludność kultura i wszechstaranność
najlepszy dyrektor, cały rok bez wakacji
czuwa nad perfekcją wszelkiej organizacji
choć nie proste było znaleźć rytm dobry, prawdziwy
azali nie trudność wymienić ciurkiem superlatywy
autor się głowił tydzień nad wierszem
dostanie zaproszenie - mięsnie będą szerszeĂŻÂĹ
a żeby podsumować slogan reklamowy
łatwy przyjemny i wpada do głowy
NIE DO ZASTĄPIENIA I NIE DO PRZEBICIA
BEZ RYTMU STRACISZ ZDROWY RYTM ŻYCIA !!
Sylwia Smarzewska
W przypadku drugiej nagrody z powodu niemożności dokonania wyboru jedynie 10 spośród nadesłanych arcyciekawych odpowiedzi jury postanowiło nagrodzić drugą nagrodą (płyta DVD z hitem filmowym oraz dwuosobowe zaproszenie na dowolny trening z naszej oferty) aż 15 następujących propozycji (kolejność przypadkowa):
Witam (to juz jedno zdanie pojedyńcze:P )
W Rytmie najbardziej podoba mi się dobra atosfera.
Tak naprawdę nic nie mobiluzje tak bardzo do przyjścia do RYTMU jak super ludzie(włącznie z personelem:) ). Duży wpływ ma też miejsce, a wlaściwie jego bliskość, ponieważ nie tracę aż tak dużo czasu na dojazd - choć myślę że nawet jeśli miałabym dojeżdźać z daleka i tak byłoby warto...
Pozdrawiam.
Emilia Chmielewska
W RYTMIE wszystko chodzi jak w zegarku. Przyjazna atmosfera pozwala w odpowiedni sposób się odprężyć. Przesympatyczni instruktorzy w niebanalny sposób potrafią zachęcić do ćwiczeń. Estetyka klubu, pozwala poczuć się jak w domku. A fizyczne zmęczenie spędzone właśnie w tym klubie, pozwala odprężyć się psychicznie. Wychodząc z fitness klubu RYTM zawsze będziesz miał uśmiech na twarzy.
Ewelina Pietras
Dlaczego RYTM???!!!
Po pierwsze:extraaaaaaaa atmosfera i zaje...fajny łysol z kadry kierowniczej
Po drugie:spoko instruktorzy
Po tzecie:zawsze uśmiechnięta Ania
Po czwarte:dobry sprzęt
a po piąte przystępna cena karnetów
pozdrawia
Cenię sobie Fitness Klub Rytm za dogodną dla mnie lokalizację.Odpowiada mi różnorodność oferty od rozbudowanej oferty zajęć z fitness do zajęć z yogi i kursu tańca. Odpowiada mi również to,że mam świadomość, że zajęcia są prowadzone przez osoby odpowiednio do tego przygotowane i wykwalifikowane.Cenię sobie miłe i profesjonalne podejście do klienta. Podoba mi się, że co miesiąc mam zapewnione miejsce w tej samej grupie.
Pozdrawiam
Agnieszka Zbrożek
Witam!
Koleżanko i Kolego - o RYTMIE można powiedzieć wiele dobrego.
W tym Klubie ćwiczenie to o dobrym treningu marzeń spełnienie!
W zdrowym ciele zdrowy duch - zatem bardzo ważny jest ruch;
tu "poczęstują" Cię także pozytywną energią i uśmiechem na twarzy,
a więc tym co ze szczęściem się kojarzy...
Nawet gdy przyjdziesz zmęczony - po zajęciach poczujesz się jak nowo narodzony!
Miła atmosfera, fachowa obsługa - lista PLUSÓW jest baaardzo długa...
Proponuję: wstąp do RYTMU raz - będziesz wracać cały czas!
Pozdrawiam!
Agnieszka Kralczyńska
Rytm jest miejscem gdzie mozna odpocząć i zrelaksować się ćwicząc.dodaje energii i wyzwala endorfinę.. Sa tu super mili i uprzejmi ludzie, mozna o wszystkim pogadać i usłyszeć dobrą radę! Zawsze można liczyć na pomoc dietetyka;) Kochanej Kasi;) oraz porady dotyczące ćwiczeń on wszystkich wykwalifikownych instruktorów. Jeśli chcesz się posiłować sam ze soba i sprawdzić co potrafisz - zaprasza siłownia. WIĘC......Jeśli chcesz spędzić czas w miłym towarzystwie i zrobić cos dla duszy i ciała przyjdź do rytmu. Nie pożałujesz!
Kasia Kopińska
Generalnie ofertę klubu Rytm określiłabym słowami %u201Edla każdego coś dobrego%u201D. Myślę, że w dużej mierze odzwierciedlają one, wszystko to, co gwarantuje klub wraz z wykwalifikowanym personelem. Tak naprawdę to właśnie dzięki profesjonalizmowi, umiejętnościom, życzliwości oraz,nie ukrywam także wyrozumiałości, osób pracujących w Rytmie, postanowiłam nie poprzestać na jednych zajęciach i dalej kontynuować trening. Uważam, że oferta klubu jest na tyle szeroka, a godziny zajęć elastyczne, że zarówno osoby pracujące, uczące, starsze, młodsze, kobiety, mężczyźni spokojnie, bez problemu będą miały możliwość zainwestować w swoje ciało i dobre samopoczucie właśnie w Rytmie. Jak zawsze i wszędzie istotnym czynnikiem jest cena, zwłaszcza dla studenta/tki . Na szczęście, zaglądając z obawą na cennik, pozytywnie byłam zaskoczona, biorąc pod uwagę sytuację we wcześniej odwiedzanych klubach fitness. Czego chcieć więcej? Póki co dostrzegam same pozytywy uczęszczania na zajęcia do Rytmu, zarówno patrząc w lusterko, patrząc na świat, a także ze względu na korzystną ofertę cenową-patrząc w portfel%uF04A
Ewa Hajzer
Dzień dobry,
chcąc polecić Państwa Klub moim znajomym, powiedziałabym:
"Czy wiesz, że Fitness Klub Rytm to miejsce, które zapewni Ci poprawę
zdrowia, samopoczucia i sylwetki?
A to dzięki nie tylko opartej na naszych wymaganiach ofercie zajęć.
Lecz przede wszystkim dzięki profesjonalnemu zespołowi, który
indywidualnie zadba o każdego swojego klienta!
Nie czujesz się zagubiony w dżungli przyrządów do ćwiczeń i obcych
ludzi, jak to ma miejsce w większości podobnych miejsc.
Tu każdy czuje się, jak u siebie.
Dlatego tę niesamowitą atmosferę tworzą wszyscy obecni w klubie!
Dzięki temu jestem teraz pełna zapału do życia!",
bo tak się czuję odkąd korzystam z Waszej oferty.
Pozdrawiam zatem serdecznie i do zobaczenia we wtorek,
Magdalena
5 zdań na temat Rytmu :) Po takim czasie chodzenia sądzę, że można by już niewielkie dzieło napisać :)
A tak poważnie. Pierwsze co kojarzy mi się z Rytmem to przesympatyczni ludzie. Zwłaszcza Panowie w biurze, którzy bardzo chętnie żartują ale jednocześnie zawsze pełny profesjonalizm w obsłudze. Dalej Kasia Z. optymistka każdego dnia i chodzący wulkan pozytywnej energii. I wszystko to składa się na świetną atmosferę w której chce się ćwiczyć i spędzać swój wolny czas.
Zatem na koniec krótko i na temat: W RYTMIE JEST SUPER JEST SUPER WIĘC POLECAM CHODZIĆ !!!!!!!!
P.S.Pani w biurze też jest przesympatyczna i pełny profesjonalizm :)))
pozdrawiam,
Marika Szejna
Ćwiczenia to samo zdrowie!! a najlepszy program do zadbania o siebie i
swoja sylwetkę ma Fitness Klubie Rytm. Przyciągnął mnie swoją bogatą
ofertą i bardzo sympatyczną obsługą. Podejście do klienta jest na prawdę
na bardzo wysokim poziomie. W ramach jednego karnetu można sobie wybrać
dowolne ćwiczenia bądź tańce, gwara tują więc rozwój wielokierunkowy.
Nie ma też problemów z godzinami zajęć, chodzisz kiedy chcesz i na co
chcesz. Ni znam lepiej zorganizowanego klubu!! Serdecznie polecam.
Daria Rudzka
Jedna pani z miasta Łodzi
na ćwiczenia w Rytmie chodzi.
Więc uśmiecha się radośnie,
bo jej forma ciągle rośnie.
Sprawna jest, ma cud figurę.
W mig pokona każdą górę.
Druga pani z miasta Łodzi
sprzed ekranu nie odchodzi.
Wciąż narzeka i choruje,
różne diety-cud stosuje.
Na spacerze ledwo zipie,
patrzy, czy się nie rozsypie.
Chcesz być pierwszą, czy też drugą?
Nie namyślaj się zbyt długo!
PRZYJDŹ DO RYTMU,
zacznij ćwiczyć
zamiast na cud jakiś liczyć
Elżbieta Płatek
Witam
Moja propozycja na konkurs majowy:
Jeśli nie masz wyczucia rytmu, to szybko zapisz sie do RYTMU!!!
Poznasz kroki MAMBO, CZA CZA, Kasia Z. pomyłki wybacza.
W biurze obsługa jest przemiła. Zbajeruje, oczaruje, szybko karnet wypisuje.
I zanim się zorientujesz 4 zajęcia w tygodniu kupujesz.
Ewa Orłowska
Absolutną zaletą Fitness Klubu Rytm jest duża różnorodność proponowanych przez Klub zajęć, co gwarantuje możliwość dopasowania ich poziomu trudności do własnych potrzeb i możliwości. Instruktorów ćwiczeń bez wahania można określić jako profesjonalistów w każdym calu- proponowane przez nich zestawy ćwiczeń są łatwe do opanowania, a rady których udzielają w czasie zajęć bezcenne ;) Co ważne, na widok cennika zajęć nie dostajemy zawrotu głowy, a ofertę cenową dla stałych klientów można uznać za wyjątkowo kuszącą. Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że regularne uczęszczanie do ?Rytmu? może być świetnym sposobem na spędzanie wolnego czasu, formą aktywnego odpoczynku i, a może przede wszystkim, receptą na boską figurę. Gwarantuję, że atmosfera w Klubie jest przyjazna, pracownicy pomocni a godzina zajęć w ?Rytmie? daje więcej satysfakcji i efektów niż tydzień drakońskiej diety :-)
Anna Łukawska
Moja propozycja opinii o klubie zawiera się w krótkim amatorskim wierszyku:
Klub "Rytm" to fajna sprawa,
Tutaj czeka Cię wyśmienita zabawa.
Różnorodny Fitness, a do tego zdrowy,
Nie siedź w domu, bądź cooltowy!
Trening na siłowni to nie lada wyzwanie,
Nagrodą będą mięśnie bosko ukształtowane.
Przyjdź czym prędzej zapraszamy,
Zawsze uśmiechem Cię powitamy!!
Karolina Szafrańska
W Rytmie nigdy nie jest nudno.
W Rytmie możesz nawet schudnąć.
Możesz siły zrestaurować,
kaloryfer wybudować.
Wzmocnić mięśnie oraz kości,
poznać różnych, fajnych gości.
Każdy, kto ćwiczy w Rytmie, powie:
"To inwestycja we własne zdrowie".
Marta Płatek
Jeśli w Twoim życiu czegoś Ci brak, rutyna zaczyna Cię drażnić...to znaczy, że prawdopodobnie przyszedł czas na zmianę. Moim zdaniem genialnym rozwiązaniem jest ruch, ćwiczenia które dadzą Ci satysfakcję. Wiem, że nie łatwo jest się zmobilizować, ale istnieje na to sposób. Mnie pomógł RYTM! Spróbuj! Przekonaj się na własnej skórze, jak praca w grupie oraz dobra trenerka (Kasia Z.!!!) potrafią zdziałać cuda. Klub fitness kojarzy Ci się z monotonią, w kółko te same ćwiczenia - jest Karnet bez Zobowiązań... tak chodzisz na co chcesz i kiedy chcesz, i ciągle możesz to zmieniać. Chyba nie musze wspominać, że oferta cenowa jest atrakcyjna. Przyjdź i sama się przekonaj - dwa pierwsze wejścia gratis!
Karolina Ograbek |
|
|
|
|