| |
Dominika Różańska-Ośródka
Na co dzień pracuję w Rytmie na Bałutach. Cieszę się z kontaktów z ludźmi świadomymi swoich potrzeb i chcącymi pracować nad poprawą swojego samopoczucia i kondycji. Uwielbiam podróżować do dalekich i egzotycznych krajów... |
|
 | |
Jola Wiśniewska
Pracuję w recepcji w kubie na Retkini |
|
 | |
Danusia Kamińska
Dbam o czystość klubu na Bałutach.
Dzięki możliwości pracy w Rytmie, mam okazję poznać dużo interesujących osób, z którymi miło spędzam mój czas w pracy. |
|
 | |
Kinga Wojtczak
Pracuję w recepcji klubu na Bałutach.
Studiuję na Uniwersytecie Łódzkim na wydziale ekonomiczno-socjiologicznym na kierunku ekonomia.
Mój znak zodiaku: baran.
Najważniejsze w pracy są dla mnie dobra atmosfera i uśmiech na twarzy zadowolonego klienta.
W Rytmie pracuje od lipca 2007.
|
|
 | |
Ewelina Kulesza
Mój znak zodiaku: lew.
Najważniejsza w pracy jest dla mnie atmosfera w jakiej pracuję. Ważna jest życzliwość i otwartość zarówno klientów, jak i współpracowników, która tworzy aurę przyjaznej współpracy. Atmosfera taka sprzyja bezkonfliktowej współpracy, a nawet jeśli jakies konflikty się zdarzają są zawsze szansą rozwoju np. umiejętności negocjacji ;)
W Rytmie pracuję od października 2008r.
|
|
 | |
Katarzyna Wieczorek
Pracuję w biurze klubu na Retkini.
|
|
 | |
Aleksandra Dybiec
Mój znak zodiaku: baran
Najważnieszja w pracy jest dla mnie atmosfera, w której pracuję. Cieszy mnie uśmiech zadowolonych klientów oraz to, że chętnie do nas wracają - to napędza mnie do dalszej pracy z uśmiechem na twarzy :)
W Rytmie pracuję od lipca 2010r.
|
|