Rytm - klub fitness Łódź
Brak pluginu Flash
fitness, siłownia

Oferta dla firm  |   Pracuj w Rytmie  |   Nasi partnerzy  |   Najczęściej zadawane pytania

Rytm - zespol

dyrektor  | fitness manager  | office manager  | instruktorzy  | recepcja

Sebastian Goszcz
Swoje losy związałem z Rytmem w 1997r. i mimo upływu takiego czasu wciąż odczuwam satysfakcję i zadowolenie z tego co robię i gdzie się znajduję.
Gdy zastanawiam się, co daje mi tę satysfakcję, to sądzę, że po pierwsze poczucie bycia częścią naszego zespołu: ludzi niezwykłych, wrażliwych, pełnych pasji, wiedzy i doświadczenia. Po drugie nasza codzienna mrówcza praca, która czyni Rytm takim, jakim znają go wszyscy aktywnie spędzający w nim czas.
Praca z ludźmi i dla ludzi - to uczy, rozwija i daje ogrom satysfakcji.

Nie wspomniałem o atmosferze, ale ze względu na to, że część z nas spędza tu więcej czasu niż w domu (nie licząc czasu poświęconego na sen) czy moglibyśmy pozwolić, by nie było co najmniej bardzo dobrze?

A prywatnie? Prywatnie jestem szczęśliwym mężem i cieszę się, że żona wiedząc co jest dla mnie ważne w życiu nie oczekuje, bym dzielił je na dwie niezależne części: pracy i życia prywatnego.
Nie rozdzielam ich - dla mnie tworzą całość! I uczę się tego, by mieć czas na jedno i drugie.

Jakie są Twoje cele fitness na wiosnę?
 poprawa kondycji fizycznej
 poprawa samopoczucia
 szczuplejsza sylwetka
 wyrzeźbione ciało
   Zobacz wyniki

klub fitness - Rytm
siłownia, fitness
strony internetowe Łódź