|

|

|
|
"Chcę wykupić karnet na kolejny miesiąc, ale nie będzie mnie w Łodzi w okresie zapisów, co mogę zrobić?"
Wystarczy zostawić w recepcji klubu zaliczkę w kwocie 20 zł i telefonicznie lub mailem zarezerwować karnet na kolejny miesiąć. W takim wypadku można dokonać rezerwacji bez przychodzenia do klubu.
"Czy można odrobić jednorazową nieobecność na zajęciach fitness?
Niestety w przypadku jednorazowej nieobecności istnieje jedynie możliwość przekazania karnetu innej osobie (np. mamie, koleżance, sąsiadce itp.) aby ta mogła ćwiczyć za nas na zajęciach.
"Dla czego nie można odrabiać zajęć?"
Do naszych klubów tylko na zajęcia fitness uczęszcza miesięcznie ok. 1500 osób. Gdyby była możliwość odrabiania zajęć, to przy tak dużej liczbie klientów nie moglibyśmy dać gwarancji, że każdy będzie mógł odrobić swoją nieobecność.
Przez pierwsze 2 lata naszej działalności klient mógł odrabiać dowolną ilość zajęć. Jednak kiedy liczba osób ćwiczących zaczęła wzrastać, to okazało się, że np. na 30 osobową salę mamy 45 chętnych osób. Niepewność klientów, panujące zamieszanie i konieczność przychodzenia 40min przed zajęciami aby zarezerwować miejsce na sali, to wszystko spowodowało zmianę zasad w FK Rytm.
Z myślą o klientach, którzy nie mogą deklarować się na stałe godziny zajęć został stworzony "karnet bez zobowiązań" pozwalający ćwiczyć na dowolnych zajęciach. |
|
|
|
|